Astăzi s-au împlinit 4 ani de la moartea martirică a Sfântului Nou Mucenic Daniil Sâsoev, ucis de musulmani. Iată ultima sa predică. Subtitrarea în engleză.

7 gânduri despre „Astăzi s-au împlinit 4 ani de la moartea martirică a Sfântului Nou Mucenic Daniil Sâsoev, ucis de musulmani. Iată ultima sa predică. Subtitrarea în engleză.

      • Doamne ajuta!

        Dau marturie ca am fost prezent aseara la ultima conferinta si atat craniul in discutie cat si un altul, miroseau puternic a Sfant Mir. Cel de-al doilea era umed, si mirosea si el puternic a Sfant Mir. Semn ca Sfintii Marturisitori din temnitele comuniste sunt alaturi de noi sa ne sprijine !

        Mare bucurie !

      • Referitor la carcotasii care au strambat din nas… sa stiti ca si eu personal duc un razboi cu propria familie… ceea ce e cumplit. Cine e necredincios, pune la indoiala chiar si izvorarea de Sfant Mir. Multi vad, putini pricep.

        Danion Vasile spunea aseara la conferinta, urmatorul lucru: Nu faptul ca au izvorat mir e ceea ce conteaza mai mult, ci faptul ca acei Sfinti Marturisitori au patimit pentru Unica si Dreapta Credinta, cea lasata de insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos si inafara de care nu este mantuire! Asta aviz ateilor, ratacitilor, sectarilor, papistasilor si ereticilor, care isi fac pacate si isi i-au osanda degeaba, hulind !

        Atata timp cat nu vom pricepe ca Dreapta Credinta e numai Una, pentru care inaintasii nostrii au patimit cu sange, sange ce noi cei din ziua de azi trebuie sa-l cinstim cum se cuvine, nu vom stii niciodata sa ne alegem conducatorii, nu vom fi capabili sa deslusim inselarile si capcanele ce ni se intind in aceste vremuri. Atata timp cat viata noastra nu se raporteaza la Adevar adica la Hristos, vom fi mereu in deriva, intr-o deriva distructiva pentru tara si neamul romanesc.

        Dumnezeu sa ne deschida ochii mintii si sa ne despietreasca inimile! Amin!

Lasă un comentariu