Poze noi cu craniul care a izvorât mir la Mogoșoaia, izvorând mir în altă parte

Am primit noi poze, făcute acum circa două săptămâni, după ce Sfintele Moaște ale Noului Mucenic anonim au fost duse de la Mogoșoaia în altă parte. De data aceasta, se poate vedea craniul descoperit de îmbrăcămintea sa în fața unor credincioși. În locul în care părintele arată cu degetul, moaștele izvorau mir. După cum se observă, mirul transpiră din craniu, astfel încât el este umed și are aspect lucios.

MM

PS: Vedeți și filmările anterioare, la https://dogmaticaempirica.wordpress.com/2013/10/22/22-octombrie-2013-craniul-unui-nou-mucenic-anonim-din-gropile-comune-de-la-aiud-a-izvorat-abundent-mir-in-aceasta-dimineata-la-biserica-sfantul-gheorghe-construita-de-sfantul-constantin-brancoveanu-l/

Craniu moaște sfânt Aiud care izvorăște mir

Izvorâre de mir din craniul (sfintele moaște) unui Sfânt anonim martirizat de comuniști la Aiud

Craniu moaște sfânt Aiud care izvorăște mir

Craniu-moaște sfânt Aiud care izvorăște mir

Izvorâre de mir din craniul (sfintele moaște) unui Sfânt anonim martirizat de comuniști la Aiud

Izvorâre de mir din craniul (sfintele moaște) unui Sfânt anonim martirizat de comuniști la Aiud

P1040169 P1040168

46 de gânduri despre „Poze noi cu craniul care a izvorât mir la Mogoșoaia, izvorând mir în altă parte

  1. Pingback: 22 Octombrie 2013: Craniul unui Nou Mucenic anonim din gropile comune de la Aiud a izvorât abundent mir în această dimineaţă la biserica Sfântul Gheorghe construită de Sfântul Constantin Brâncoveanu la Palatul Mogoşoaia | Blog de Dogmatică Empi

  2. v-am raspuns la intrebarea dvs, insa msj nu a fost postat. Se pare ca adevarul deranjeaza. Locul naturalului a fost luat de catre artificial! Sa nu iasa din tipar, sa fie pe placul bla bla bla! Iertare! Unde spuneati ca se afla sf moaste! Pace si lumina…….

      • vedeti dvs, eu nu sunt medic de niciun fel! Am multe lipsuri pe care stiu sa mi le recunosc atunci cand este cazul, insa nu suport minciuna! Pe mine niste cuvinte spuse aiurea , in urma cu multi ani, m-au dus la spital otravita fiind de catre niste papistasi ai vechiului regim, iar de atunci , lupt pt adevar caci este datator de viata! Lupt cu orice pret caci Hristos este Calea, Adevarul si Viata. El mi-a intins mana si m-a scos din ghearele mortii, mi-a deschis o usa in cer…….. Dumnezeu iarta pe cei ce se pocaiesc insa nu pe cei vicleni si rai; pe acestia, ii pierde!

      • Cei de sus ( unii dintre ei) sunt cei care l-au rastignit pe Hristos! De ce atunci cand incerc sa trimit msj, imi spun ca a mai fost detectat un msj cu un continut asemanator si ca se pare ca ma repet! Are tel meu vre-o clona!?

      • Pentru că trimiteţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Hai să renunţăm la suspiciuni paranoice. Cât despre p. Arsenie Boca şi pictura, din.păcate, conţine idei dogmatice greşite. Dacă sunt rodul unor viziuni, ar fi semn clar de înşelare.

  3. Doamne ajuta! Stiu f bine ce se intampla cu tel, nu este cazul de nici o paranoia, stiu cand gresesc si mai stiu ca Dumnezeu iarta greseala recunoscuta, de aceea recunosc de fiecare data cand se intampla ! Cei ce nu-si recunosc greselile, nu o fac in primul rand din cauza mandriei, care este tot o neputinta sufleteasca a omului. Cat despre Parinte, este mult de discutat si nu este cazul! Am experimentat ascceza si stiu ce inseamna sa ajungi intr-un punct, dupa care, sa revii si sa afirmi ca ai gresit cu un anumit stil de viata ascetic!Este de neacceptat! Este ca si cand ai renunta la lupta razboiului nevazut! Inseamna ca Parintele Arsenie, care era un marturisitor al Lui Hristos, a abandonat! Nu cred! La Prislop, dupa inmormantare, spuneau maicile de acolo, ca pana la a 9-a zi de dupa moarte( ma abtin sa-l numesc parinte) pe mormant, venea si dormea o capra salbtica.”Oile vor sta de-a dreapta Lui Dumnezeu,” iar caprele……..pe mormant. Nimic nu este intamplator, adevarul iese la lumina, se arata! Trebuie

  4. ……….doar sa avem ochi de vazut si deschidere pt adevar. Fiecare dintre noi , avem trairile nostre, mai mult sau mai putin intelese de catre altii! Daca nu poti vedea anumite lucruri, nu inseamna ca ele nu exista……mai ales atunci cand vb despre cele de dincolo, despre ceL care ne-a creeat! Dumnezeu sa va lumineze si pace in suflet sa aveti! Cat despre sf moaste …………..

    • Există ceva circulară de anii trecuţi să nu se pună la închinat moaşte pentru care nu există acte doveditoare etc. Ori, nefiind canonizaţi, nădăjduim în bunăvoinţa la care îi forţează evidenţa. La Mogoşoaia această bunăvoinţă a existat din partea celor de sus. Mai mult nu pot spune! Oricum, moaştele au plecat din Bucureşti, cum ziceam. Ieri seară am petrecut mai mult de jumătate de oră cu ele şi miroseau şi transpirau uşor mir. Le-am dezvelit şi observat fenomenul. Plămânii mi se umpleau de mirosul îmbătător. Este minunat! Şi câtă binecuvântare se simţea! Degetele mi-au mirosit încă mult timp… Slavă Ţie, Doamne!

  5. Am aflat ca” mierea pe care trebuie sa o adun” , nu se afla la Voda iar in dex-ul on line am gasit explicatia cuvantului ” empiric”!
    Hristos, bucuria mea! Sf Serafim de Sarov.

  6. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (15.11.2013): FRACTURARE HIDRAULICA = FARA APA. Ce va insemna asta cand fara cip nu vom mai putea cumpara sau vinde? ATENTIE, VINE EXPROPRIEREA! Atacul catolicilor impotriva Manastirii Bixad. MITROPOLIT RUS CATRE PAPA: „Dumneze

  7. In catabombele subterane formate ca urmare a extragerii petrolului, se aduna o anumita categorie de gunoaie ale societatii, care prin anumite procedee trimit la suprafata, de la gaze chimice, pana la…………transpiratii cu mir!

  8. 1.Mantuieste-ma, Doane, ca a lipsit cel cuvios, ca s-a imputinat adevarul de la fiii oamenilor.
    2. Desertaciuni a grait fiecare catre aproapele sau, buze viclene in inima si in inima rele au grait!
    3. Pierde-va Domnul toate buzele cele viclene si limba ce-a plina de mandrie,
    4. Pe cei ce au zis: ” Cu limba noastra ne vom mari, caci buzele nostre la noi sunt; cine ne este Domn?”.
    5. Pentru necazul saracilor si suspinul nenorocitilor, acum Ma voi scula, zece Domnul; le voi aduce lor mantuire si le voi vorbii pe fata.
    6. Cuvintele Domnului, cuvinte curate, argint lamurit in foc, curatat de pamant, curatat de sapte ori.
    7. Tu, Doamne, ne vei pazi si ne vei frei de neamul acesta in veac.
    8. Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic, nelegiuitii misuna pretutindeni.
    PSALM 11.

  9. cu oamenii de nimic ca tine, nici nu trebuie sa se amestece omul! Sa-mi fie cu iertare insa te-as bate cu poseta in cap pana ti-ar transpira chelia. Sa inseli atata lume! Numai satana inseala si minte! Fost politist baltaret de doi bani.

  10. ERETICII NU SE MARTIRIZEZA! ACESTIA SE ARUNCA AFARA DE CATRE DUMNEZEU LA JUDECATA PARTICULARA! UNII CA TINE NU MERITA EFORTUL, NICI MACAR ACELA DE A PRIMII O POSETA IN CAP! SA TE CERTE PE TINE, DUMNEZEU, ………………

    • Pe Dumnezeu, nu -L adori, pe Dumnezeu trebuie sa-L iubesti si atat! Venerarea sf moaste, ne-a fost lasata noua oamenilor ca o mangaiere , datorate nemarginitei Iubiri a Lui Dumnezeu fata de oameni. Trupul transformat in sf moste, este lucrarea Duhului cel Sfant ce a salasuit in acel trup si este umbrit de Harul Lui Dumnezeu , de acea uneori unele sf moaste produc acel sf mir, avand puteri vindecatoare. „Smintelile trebuie sa vina, insa vai de acela prin care vine sminteala” pocaieste-te! Iti doresc sa-i conosti puterea Lui Dumnezeu ca sa nu-L mai micsorezi atat din motive…….. puerile.

      • Pe Dumnezeu nu trebuie să-L adori? În afară de faptul că tocmai aţi spus o erezie şi persistaţi în a vă bate joc de limba română exact în lucruri care v-au fost explicate, ce erezie pretindeţi că aş avea eu?

    • Pe Dumnezeu, nu -L adori, pe Dumnezeu trebuie sa-L iubesti si atat! Venerarea sf moaste, ne-a fost lasata noua oamenilor ca o mangaiere , datorate nemarginitei Iubiri a Lui Dumnezeu fata de oameni. Trupul transformat in sf moaste, este lucrarea Duhului cel Sfant ce a salasuit in acel trup si este umbrit de Harul Lui Dumnezeu , de acea uneori unele sf moaste produc acel sf mir, avand puteri vindecatoare. „Smintelile trebuie sa vina, insa vai de acela prin care vine sminteala” pocaieste-te! Iti doresc sa-i conosti puterea Lui Dumnezeu ca sa nu-L mai micsorezi atat din motive…….. puerile.

    • NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR! MSJ A FOST TRANSMIS DE DOUA ORI PTR A ARATA CATE DUHURI TE STAPANESC. NU TE POTI INCHINA LA DOI STAPANI! NU-I POTI SLUJI SI LUI DUMNEZEU SI LUI MAMONA! MA VOI RUGA PT TINE.

  11. Biserica Lui Hristos are 2000 de ani si este intemeiata pe cele 10 porunci si sf taine ce se savarsesc in ea. Eu o alta invatatura nu cunosc! Ce-a mai mare porunca din lege, este sa-L iubesti pe Dumnezeu din toata inimata ta. Sa-L iubesti , nu sa-L adori. Singura Prea Curata sf Fecioara, Maica Domnului, l-a adorat insa cu iubirea de mama. Omului ii este cu neputinta sa atinga o astfel de treapta, daca nu este dat de la Dumnezeu. Tot ce vine din afara Bisericii, este erezie. La fel cum si dosadirea , tot erezie este. Cerceteaza-te cu un duhovnic inbunatatit si nu te mai mintii pe tine precum si pe altii! Apropoo! Pe ce-a care va baga oase pe gat, Gabi o chema si nu Daniela!” Usa este doar o bucata de lemn” , harul numai Dumnezeu il da cui vrea El si cui merita! Tot un eretic vei ramane!

    • Iarăşi spuneţi prostii. Care este duhovnicul pe care mi l-aţi recomanda? Părintele Justin Pârvu, spre exemplu, era destul de bun pentru dumneavoastră?
      De ce persistaţi în a ocărî Ortodoxia? Poziţia dumneavoastă este greşită? Doctore, vindecă-te pe tine însuţi … Aţi fost la un astfel de duhovnic şi a girat ceea ce postaţi aici? Nu cred.
      Deci, dumneavoastră sunteţi Gabi sau sunteti inspirata de duhul ei? Ati citit că vă blochez postările şi v-aţi schimbat identitatea, ca oarecine? Sper că nu. Şi da, ştiam că am greşit numele, dar nu mi s-a părut un lucru atât de important. Vă pierdeţi în amănunte.
      În plus, nu aţi răspuns la întrebările puse. Doar ameninţaţi cu violenţaciolenţa. V-aţi făcut de râs. Lumea vede aceasta, dar dumneavoastră persistaţi.

      • In primul rand, de cateva ore incerc sa postez un msj pe site si nu sunt lasata! In al doilea rand, eu nu promovez nici un craniu pe site, asadar nu vad de ce ma acuzati ca sunt nervoasa! In al treilea rand Hristos , nu este Hristos-Omul ci Hristos-Fiul Lui Dumnezeu. Omul este plin de slabiciuni si supus ispitelor iar singurul care nu a cazut prada lor, a fost Hristos Fiul Lui Dumnezeu. Omul se impartaseste din Harul Lui Dumnezeu, fiecaruia dupa cum ii este dat: ” nu toti sunt apostoli, nu toti sunt proroci, etc!” Iubirea omului fata de Dumnezeu , este ce-a mai inalta treapta a virtutiilor! Sa nu cutezi sa tinzi catre acea treapta fara a avea un sfatuitor induhovnicit, care sa te sfatuiasca, caci mare iti va fi ratacirea. Sa spui cu nonsalanta ca il adori pe Dumnezeu, este un act de mandrie, caci cu greu se ajunge la treapta iubirii si mare iti va fi caderea! Iubire fara de smerenie nu exista. Eu nu comentez Harul sau lipsa Harului preotului Justinian Parvu: Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii,

    • Biserica este întemeiată pe Însăşi Piatra din capul unghiului, pe Dumnezeu-Omul, care este Hristos. Poruncile şi Tainele nu sunt ceva magic. Esenţa lor este împărtăşirea de Hristos, Calea, Adevărul şi Viaţa.

  12. ………….SUNT PERSOANE MULT MAI INDUHOVNICITE DECAT STARETUL JUSTINIAN PARVUL , CARE INSA CU SMERENIE STIU SA-SI ASCUNDA FAPTELE! EU STIU CA IN URMA CU CATEVA LUNI AM AUZIT NISTE CUVINTE LEGATE DE VODA! DUPA CUM BINE STITI , VROIAM SA MA INCHIN CRANIULUI , INSA DVS M-ATI AJUTAT SA VAD CA ESTE DOAR UN CRANIU SI ATAT FARA HAR DE LA DUMNNNEZEU! VA JUDECA DUMNEZEU DACA SUNTETI PARTAS LA FALSA TRANSPIRTIE A CRANIULUI, DE ACEEA VA SPUNEAM CA NU MERITATI DERANJUL CU PAPORNITA,’N CAP! NICI PT UN MILION DE DOLARI NU SE MERITA SA IEI PARTE LA UN ASTFEL DE PLAN DIABOLIC DE A INSELA LUMEA. Fie ca bunul Dumnezeu sa trimita Adevarul Lui pe pamant cu privire la acel craniu! Amin.

Lasă un comentariu